• Voor 21:30 uur besteld morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 30,-
  • Grootste assortiment uit voorraad leverbaar
  • PostNL afhaalpunt kies zelf wanneer je afhaalt
sorteren op:

Schildersgereedschap

Diverse schildersgereedschappen!

Schildersgereedschap | Uitgebreid assortiment | Kitcentrum.nl

Schildersgereedschap kopen? Dan ben je bij Kitcentrum.nl aan het goede adres! Wij hebben namelijk verschillende types plamuurmessen, verfkrabbers, kwasten en meer. We hebben producten voor de beginner en de professional! 

Plamuurmessen
Moet jij plamuur aanbrengen? Dan heb je natuurlijk een plamuurmes nodig. Bij kitcentrum.nl hebben we verschillende types in ons assortiment. We hebben in alle prijsklasses plamuurmessen die ook nog eens in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn!
Heb jij maar voor één klus een plamuurmes nodig? Kijk dan bij het plamuurmes dhz. Zoek je een plamuurmes die langer meegaat? Kijk dan vooral even naar het engelse plamuurmes of het LION plamuurmes!

Verfkrabbers
Voor het verwijderen van verfresten gebruik je natuurlijk een verfkrabber. Deze verfkrabbers hebben we dan ook in een 'doe het zelf' variant en in een hardstaal variant verkrijgbaar!

Kwasten
Kwasten voor het aanbrengen van verf, lakken, beitsen, primers etc etc. Hierbij hebben wij twee verschillende soorten waarbij de ene de 'wegwerp kwast' is en de ander de 'Staalmeester', wat staat voor een hoge kwaliteit.

Maskeerfolie met tape (Crêpetape / Goldtape)
Maskeerfolie is ideaal voor het makkelijk afplakken van grote maar ook klein oppervlaktes zoals ondere andere plafonds, kozijnen, ramen, muren, meubilair of het afdekken van radiatoren.
De maskeerfolie is statisch geladen, opgevouwen folie die je simpel kan uitrekken. Omdat die statisch geladen is blijft het platisc plakken aan de ondergrond waardoor die op z'n plek blijft zitten.
Na het gebruiken is de folie makkelijk te verwijderen zonder dat er lijmresten blijven zitten. TIP! maak het jezelf niet onnodig moelijk, schaf een maskeerfolie dispenser aan voor een paar euries. 

Maskeerfolie met GOLDTAPE: De maskeerfolie met goldtape is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Dat kom omdat de goldtape bestand is tegen UV stralen. De goldtape heeft een betere kleefkracht waardoor die langer inzetbaar is.
Maskeerfolie met CRÊPETAPE: De maskeerfolie met crêpetape is alleen geschikt voor binnen gebruik. Dat omdat de crêpetape niet bestand is tegen UV stralen. De crêpetape heeft een wat mindere kleefkracht waardoor die minder lang inzetbaar is.

 

Maskeer_folie_gold_Kitcentrum