Over Kitcentrum.nl B.V.

In 2010 zijn we als eerste speler begonnen in ons vakgebied (lijmen en kitten) om professionele afdichtingsproducten aan te bieden middels E-commerce. Sinds de 1e lancering van de webshop kunnen we met trots zeggen dat we de enorme groei constant weten te beheersen door het inzetten van de beste leveranciers en natuurlijk de allereukste mensen!

In 2014 waren er de eerste gedachten over de zogenaamde merkenshops, deze zijn in 2015 dan ook live gegaan.
Daarna is het een constante beweging geweest van processen optimaliseren en extra ontwikkelcapaciteit inzetten. Vanaf 2017 zijn we werkzaam met gemiddeld 10-15 medewerkers waarbij er sinds 2017 ook een avondploeg aanwezig is om alle pakketten welke na 17.00u worden besteld te verwerken. Inmiddels zijn we zo geavanceerd dat een ieder met een tablet en een scanner door het magazijn alle logistieke processen verwerkt.

We noemen onszelf niet voor niets #NO1 !

Dus:

Online je beste beglazingskit, sanitairkit of hightackkit kopen doe je gewoon bij kitcentrum.nl, want wij hebben een enorm aanbod in beglazingskitten, sanitairkitten en natuurlijk tegen prima prijzen. De juiste prijs van uw siliconenkit, lijmkit en brandwerende producten weten? Deze kunt u vinden bij onze productinformatie.

Heeft u onze lijm en kitwijzer al gezien? Hierbij bepaal je in een paar makkelijke stappen welke kit je nodig hebt. Super handig...

De meeste produkten en kleuren zijn gewoon uit voorraad leverbaar en snel geleverd, zelfs op zaterdag! Vanaf €20,00 ex btw is dit gewoon gratis! Zomaar een extra service.

Wilt u ons bezoeken? Dat kan, we hebben technische mensen klaarstaan die u met uw lijm of kitprobleem kunnen adviseren!


Als officieel dealer van Otto Chemie, Sika, Den Braven Sealants, Connect Products, Tremco Illbruck en Kohler Woodcap beschikken wij over een enorm pakket afdichtingsmaterialen.

Beglazingsband kopen? Kitspuiten kopen? Purschuim kopen? kit kopen?
Ook deze afdichtingsproducten nu gemakkelijk en snel te bestellen in onze online webshop, en eventueel makkelijk af te halen in onze shop te Wapenveld.

Kitcentrum levert brandwerende afdichtingsmaterialen van Bloem Sealants zoals kitten/lijmen/PUR schuimen/ compriband en brandwerende materialen zoals brandmanchetten e.d.  Ook zijn de brandwerende kitten online bestelbaar. De materialen kunnen  makkelijk online besteld worden via onze webshop en vanuit Wapenveld kunnen deze op afspraak worden gehaald en/of verzonden worden naar het gewenste adres.

Wij zijn dealer van oa. Otto Chemie/Connect Products/ Kohler Woodcap/ Bloem Sealants producten.  De meest gangbare kitten welke online genoemd staan zijn voorraad producten.

Bestel daarom uw beglazingskit, lijmkit , PURschuim en brandwerende materialen gewoon online, wanneer het u uitkomt.

Wij leveren voornamelijk kitten, lijmen en brandwerende producten zoals: beglazingsband, brandmanchetten PURschuim & kitten. Het ruime assortiment van Otto Chemie (Ottoseal & Ottocoll) is via ons te bestellen, staat uw product er niet bij, stuur dan een email en het product of kleur is vaak vrijwel dezelfde dag nog online te bestellen en snel geleverd. 

* verkooppunt van Den Braven (Zwaluw)
* verkooppunt van Illbruck
* verkooppunt van Sika
* verkooppunt van Soudal
* verkooppunt van Connect Products
* verkooppunt van Bloem Sealants
* verkooppunt van Kohler Woodcap
* verkooppunt van Otto Chemie (Ottoseal)